Histamiini Oy

Piia Nissinen
posti: Lahtelantie 56
käynti: Lahtelantie 65
77600 Suonenjoki
0407337309
(jos en pääse vastaamaan, lähetä tekstiviesti niin otan sinuun yhteyttä)
piia@histamiini.fi
www.histamiini.fi

Hoitola ym. tiedustelut ja varaukset arkisin ennen klo 19

Green Care

Green care tarkoittaa luonnosta, eläimistä ja maaseutuympäristössä tapahtuvaa ihmisen hyvinvointia lisäävää tavoitteellista toimintaa. Histamiinissa Green Care toteutuu sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ja eläinavusteisen koiratoiminnan palvelukokonaisuuksissa.

Green care käytännössä

Histamiinin koirat ja hevoset käyvät tilauksesta vierailuilla eri toimijoiden luona. Toiminnassamme on aina yhteistyössä tilaajatahon kanssa suunnitellut tavoitteet joiden toteutumista seurataan yhdessä tilaajan kanssa suunnitellulla aikavälillä. Green care palvelukokonaisuudet ovat aina tilaajakohtaisia ja teemme tilaajan tarpeisiin soveltuvan suunnitelman yksilöllisesti. Toiminnan tavoitteena voi olla esimerkiksi fyysisen tai psyykkisen toimintakyvyn parantaminen, aktiivisuuden ylläpitäminen tai sosiaalisen vuorovaikutuksen aktivoiminen. Tavoitteeseen ja tilanteeseen sovellamme erilaisia toiminnallisia menetelmiä joko eläinten avulla tai mieleisen teeman mukaisilla työkaluilla toteutettuna.

Green carea toimijoille

Suunnittelen toiminnan vihertämistä yhteistyössä yrityksesi tai toimintayksikkösi kanssa. Kuinka juuri sinun toimipisteessä voidaan ottaa Green care osaksi toimintaa? Miten luonnon voimauttava ja virkistävä vaikutus saadaan vaikuttamaan teidän yksikön arkeen? Miten eläinavusteinen toiminta voisi toimia teidän yksikön elävöittäjänä?

20161003_163445.jpg

Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää!Näissä kysymyksissä minä voin auttaa!

Voimme suunnitella teille sopivia toimintamalleja ja käytännön sovelluksia yrityksen/toimintayksikön yhteistyössä henkilökunnan kanssa .

Piia Nissinen 0407337309/piia@histamiini.fi