Histamiinin koirakouluun ilmoittautuminen

Koirakoulun kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen täyttämällä tämä asiakastietolomake. piia@histamiini.fi/040-7337309 lmoittautumiset ovat sitovia. Kurssien/palveluiden maksaminen ja peruutusehdot:Maksut suoritetaan Histamiinin tilille ennen kurssien alkua kurssikirjeen mukana olevilla maksutiedoilla. Kurssi sisältää kurssikuvauksessa ilmoitetut koulutuskerrat. Mikäli Histamiinin ohjaajan vuoksi kurssikerta joudutaan perumaan järjestetään korvaava kurssikerta.Peruutusehdot: 50% kurssin/palvelun hinnasta laskutetaan jos peruutus tapahtuu 7-14vrk ennen kurssin/palvelun alkua ja 100% hinta laskutetaan alle 7vrk tai alle ennen kurssin alkua tapahtuvista peruutuksista.Oma kurssipaikka on mahdollista myydä eteenpäin tai koiran kanssa kurssille voi osallistua toinen ohjaaja.

Ilmoittajan nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
Koulutus/kurssi jota ilmoittautuminen koskee
Kurssin alkamispäivä
Kurssille osallistuvan koiran nimi
Koiran rotu ja ikä
Rokotusten viimeinen voimassaolopäivä
Kuvaile koiraasi muutamalla sanalla, mikä on koirasi nykyinen koulutustaso? Millaiset asiat sujuvat hyvin ja onko jossain asioissa haasteita?
Miten kuvailisit itseäsi kouluttajana? Koirakokemus, aiempi koirien koulutuskokemus
Mitä toiveita ja tavoitteita sinulla on kurssille osallistuessa?
Erityistä huomioitavaa sinun tai koirasi osalta?
Kuva

Histamiini Oy ei ole vakuuttanut kurssille tulevia koiria tai koiranohjaajia. Suosittelemme vakuutusten ottamista. Koiralla on hyvä olla tapaturma-/eläinlääkärivakuutus sekä vastuuvakuutus kolmannelle osapuolelle aiheutuneiden vahinkojen varalta. Koiranohjaajan on myös hyvä tarkastaa, että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus kattaa koiraharrastuksen. Koiran omistaja vastaa koiransa muille koirille aiheuttamista ja koiralleen aiheutuneista vahingoista itse.Kurssi sisältää ennalta ilmoitetut ajankohdat, joina kurssi toteutetaan. Histamiini Oy ei korvaa asiakkaan poissaoloja kurssikerroilta. Koiran kanssa voi kurssikerralle osallistua myös toinen koiranohjaaja mikäli oma ohjaaja ei pääse osallistumaan jollekin kurssikerralle. Jos kurssikerta joudutaan perumaan Histamiinin puolelta, järjestämme tilalle korvaavan kurssikerran. Ensisijaisesti pyrimme järjestämään korvaavan kouluttajan sovitulle kurssikerralle esim. sairaustapauksen sattuessa. Mikäli et pääse mukaan jollekin kurssikerralle, ilmoitathan siitä kouluttajalle tekstiviestillä etukäteen, jotta osaamme suunnitella kurssikertojen harjoitukset paikallaolevan koiramäärän mukaisesti.Tervetuloa kurssille!

Vakuutan antamani tietojen olevan oikeita ja olen ymmärtänyt lomakkeella esitetyt tiedot kurssitoiminnasta.