Histamiinin koirakurssit

Ilmoittautuminen koirakouluun:

Koirakoulun kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen piia@histamiini.fi ja ennakkotietolomake   täytetään kurssikirjeen saapumisen jälkeen ennen kurssia. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Varmistathan, että kurssilla on tilaa ennen ennakkotietojen täyttämistä.

Kurssien/palveluiden maksaminen ja peruutusehdot:

Maksut suoritetaan Histamiinin tilille ennen kurssien alkua kurssikirjeen mukana olevilla maksutiedoilla. Kurssi sisältää kurssikuvauksessa ilmoitetut koulutuskerrat. Mikäli Histamiinin ohjaajan vuoksi kurssikerta joudutaan perumaan järjestetään korvaava kurssikerta.

Peruutusehdot: 50% kurssin/palvelun hinnasta laskutetaan jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin/palvelun alkua ja 100% hinta laskutetaan 7vrk tai alle ennen kurssin alkua tapahtuvista peruutuksista. Oma kurssipaikka on mahdollista myydä eteenpäin tai koiran kanssa kurssille voi osallistua toinen ohjaaja.

20.6.2019 Koiranäyttelyharjoitukset klo 18-19. Hinta 10€/koirakko Histamiinin tilille FI84 1081 3000 1116 86 maksettuna. Ilmoittautuminen Piialle Histamiiniin viestillä tai sähköpostilla. Tervetuloa!

26.6.2019 alkaen

PENNUN JA AIKUISEN KOIRAN PERUSKURSSI 

Pennun ja aikuisen koiran peruskurssi sisältää peruskäskyjen ja kontaktin harjoittelua. Kurssilla koiraa opetetaan mm. keskittymään omaan ohjaajaan, kulkemaan hihnassa vetämättä, ohittamaan muita koiria kauniisti, tulemaan käskystä luokse. Pääpaino kurssilla on oman ohjaajan kanssa työskentelyyn keskittymisessä ja sosiaalistamisessa. 

Rokotustodistus ja maksukuitti tarkastetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Sisältää 6 harjoituskertaa. Kurssin hinta on 105€ sis. alv 24%

Kurssikerrat 6 x 1h  koirien kanssa: keskiviikkoisin klo 18-19 Histamiinin kentällä

Kurssipäivät: 26.6./3.7./10.7./17.7./24.7./31.7.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla piia@histamiini.fi

KOIRIEN KESÄTOUHUKURSSI

Aktivointia, virikkeistämistä, nenätyöskentelyä, perustottelevaisuutta, tokoa, temppuja eli kaikkea hauskaa Histamiinin pihapiirissä ja kentällä. Koska on kesä niin vakavamieliset ja tiukkailmeiset treenit saavat jäädä ja nyt tehdään mukavia juttuja koirien kanssa. Toki mukana on ripaus sosiaalisena porukassa olemista sekä perustottelevaisuuden ABC tokoliikkeiden muodossa. Pääasiallisena tavoitteena on vahvistaa koiran ja omistajan keskinäistä suhdetta mukavan yhdessä tekemisen merkeissä. Kiinnostaisiko?

Kurssin hinta on 105€ sis alv. 24%. Kurssi pidetään Histamiinin kentällä/pihapiirissä Lahtelantie 65, Suonenjoki. Ilmoittautumiset Piialle piia@histamiini.fi

Kurssikerrat 6 x 1h  koirien kanssa: keskiviikkoisin klo 18-19 Histamiinin kentällä

Kurssipäivät: 26.6./3.7./10.7./17.7./24.7./31.7.