Histamiinin koirakurssit

Ilmoittautuminen koirakouluun:

Koirakoulun kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen piia@histamiini.fi ja ennakkotietolomake   täytetään kurssikirjeen saapumisen jälkeen ennen kurssia. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Varmistathan, että kurssilla on tilaa ennen ennakkotietojen täyttämistä.

Kurssien/palveluiden maksaminen ja peruutusehdot:

Maksut suoritetaan Histamiinin tilille ennen kurssien alkua kurssikirjeen mukana olevilla maksutiedoilla. Kurssi sisältää kurssikuvauksessa ilmoitetut koulutuskerrat. Mikäli Histamiinin ohjaajan vuoksi kurssikerta joudutaan perumaan järjestetään korvaava kurssikerta.

Peruutusehdot: 50% kurssin/palvelun hinnasta laskutetaan jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin/palvelun alkua ja 100% hinta laskutetaan 7vrk tai alle ennen kurssin alkua tapahtuvista peruutuksista. Oma kurssipaikka on mahdollista myydä eteenpäin tai koiran kanssa kurssille voi osallistua toinen ohjaaja.

 

Lauantaina 14.9. ja sunnuntaina 29.9. Ilmoittautumiset piia@histamiini.fi 

Koiranäyttelytyöpaja 12.00 - 13.30 20€/koirakko


Koiranäyttelytyöpajassa harjoitellaan koiran esittämistä näyttelyissä. Rakennearvostelussa seisomista harjoitellaan koiran parhaat puolet esille tuoden. Liikkeiden esittämisessä haetaan kullekin koirakolle sopivaa ravivauhtia, hihnanpituutta ja esiintymisvarmuutta. Tavoitteena on tehtävänsä tasalla oleva, iloisesti, mutta harmonisesti esiintyvä koirakko. Voit ilmoittautua mukaan molempiin tai toiseen näyttelytreeniin. Hinta on 20€/koirakko sis. alv 24% ja hallivuokran


Hihnakäytöstyöpaja 13.30 - 15.00 20€/koirakko

Lauantaina 14.9. ja sunnuntaina 29.9. järjestetään Hihnakäytöksen ja kontaktin työpaja SPSH:n koirahallissa (lintikonkatu 1, Suonenjoki) klo 13.30 - 15.00 20€/koirakko.

Tavoitteena on ohjaajaansa kuunteleva koira jolla on keinot kohdata toisia koirakoita asiallisesti ja hallitusti. Työpajan ohjelma koostuu erilaisista keskittymis- ja kontaktiharjoituksista. Jokaiselle koirakolle pyritään löytämään sopivia menetelmiä sujuviin ohituksiin ja rentoon hihnassa kulkemiseen häiriöistä huolimatta.

Voit osallistua yhteen tai molempiin työpajapäiviin. Ilmoittautuminen piia@histamiini.fi. Työpajan hinta on 20€/koirakko sis. alv 24% ja hallimaksun

Norjassa olevan veriripuliepidemian vuoksi muistuttelen teitä taas normaalista hygieniasta ja varovaisuudesta tarttuvien tautien osalta:
- Vieraiden koirien ei anneta olla nenäkontaktissa/leikkiä keskenään koirakoulujen yhteydessä - tämä toimii parhaana ennaltaehkäisynä monien tartuntatautien osalta
- Kurssilaiset eivät koske toisten kurssilaisten koiriin - taudit voivat tarttua myös käsien välityksellä
- Turvatoimena kouluttaja käyttää koirien välissä käsidesiä / kertakäyttöhansikkaita tutkiessaan koirien hampaita
- Millään tavalla normaalista poiketen oireilevat koirat eivät luonnollisestikaan voi osallistua koirakoulun harjoituksiin (yskähtely, nuha, mahaongelmat, ripuli, oksentelu, nenäpunkkioireet tms.)

 

19.8.2019 alkaen

PENNUN JA AIKUISEN KOIRAN PERUSKURSSI - TÄYNNÄ

Pennun ja aikuisen koiran peruskurssi sisältää peruskäskyjen ja kontaktin harjoittelua. Kurssilla koiraa opetetaan mm. keskittymään omaan ohjaajaan, kulkemaan hihnassa vetämättä, ohittamaan muita koiria kauniisti, tulemaan käskystä luokse. Pääpaino kurssilla on oman ohjaajan kanssa työskentelyyn keskittymisessä ja sosiaalistamisessa. 

Rokotustodistus ja maksukuitti tarkastetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Sisältää 6 harjoituskertaa. Kurssin hinta on 105€ sis. alv 24%

Kurssikerrat 6 x 1h  koirien kanssa: maanantaisin ja torstaisin klo 18-19 Histamiinin kentällä

Kurssipäivät: 19.8./22.8./26.8./29.8./2.9./5.9

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla piia@histamiini.fi

TOKON ALKEISKURSSI - TÄYNNÄ

Toko eli tottelevaisuuskoulutus on koiran ja omistajan keskinäistä suhdetta vahvistava, mukava yhteinen harrastus. Tokon alkeiskurssilla tutustutaan tokon alokasluokan liikkeisiin jokaisen koirakon omalta lähtötasolta alkaen. Opeteltavia liikkeitä ovat perusasento ja sivulletulo, seuraaminen, maahanmeno, istuen odottaminen, luoksetulo, paikallaan makaaminen, kaukokäskyt istu - maahan, estehyppy ja noutokapulan pitäminen. Kurssi sopii hyvin pentukurssin jatkoksi ja kurssille tervetulleita ovat kaikenrotuiset rokotetut koirat.

Rokotustodistus ja maksukuitti tarkastetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Sisältää 6 harjoituskertaa. Kurssin hinta on 105€ sis. alv 24%

Kurssikerrat 6 x 1h  koirien kanssa: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20 Histamiinin kentällä

Kurssipäivät: 19.8./22.8./26.8./29.8./2.9./5.9

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla piia@histamiini.fi