Koulutuspalvelut

Koirien tottelevaisuuskoulutus / teemakoulutukset 

Tottelevaisuuskoulutusta kotikoirille, palveluskoirille ja tottelevaisuuskokeisiin tähtääville koirakoille. Koulutuksissamme paneudutaan pintaa syvemmälle koiran oppimiseen ja koirankouluttamisen tekniikkaan. Voit tulla yksin tai ryhmässä tai tilata kouluttajan omiin tiloihisi ympäri Suomea. Yksityistunnit Histamiinin kentällä 60€/h yksityistuntina/parituntina.

Koiranäyttelyihin valmistavia koiran käsittelyharjoituksia ja näyttelynkulkua selventäviä harjoituksia. Yksin tai ryhmässä, omalla kaveriporukalla tai kurssill

Yhdistysten ja omien ryhmien koulutustunnit ja teorialuennot erillisen tarjouksen mukaan alkaen 100€/h (pienryhmä > 4 koirakkoa) tai 120€ (ryhmäkoulutus)

Eläin apuna ihmistyössä

Histamiini on tuottanut eläinavusteisia koulutuskokonaisuuksia vuodesta 2010. Ohjaan koiran/hevosen kanssa ammatissaan toimivia eri alojen toimijoita kouluttamaan eläimelle tarvittavia taitoja. Esimerkiksi nuorisotyössä, toimintaterapiassa, psykoterapiassa sekä monissa muissa kuntoumista ja toimintakykyä tukevissa toiminnoissa eläimestä voi olla valtava lisäarvo. 

Sosiaaliseen ammattiin koulutettavien eläinten koulutus toteutetaan yksityiskoulutuksena asiakkaan kanssa sovitun koulutussuunnitelman mukaisesti.

koirakoulu.jpg


 

 

logocolortextbelow.jpeg

 suomen_elaintenkouluttajat_jasen_transparent_web_copy_523px.png