Histamiini Oy

Piia Nissinen
posti: Lahtelantie 56
käynti: Lahtelantie 65
77600 Suonenjoki
0407337309
(jos en pääse vastaamaan, lähetä tekstiviesti niin otan sinuun yhteyttä)
piia@histamiini.fi
www.histamiini.fi

Hoitola ym. tiedustelut ja varaukset arkisin ennen klo 19

Histamiinin talli ja pihatto

Tallissamme on viisi tilavaa karsinaa joista kaksi 18 neliön varsomiskarsinaa. Lisäksi löytyy tilava varustehuone, kuivaushuone ja wc sekä pesupaikka hevosille. Tallissa on koneellinen ilmastointi. Pieni talli takaa hevosille rauhallisen elinympäristön. 

Pihatossamme on paikat kahdeksalle hevoselle. Pihatossa on lämpöeristetty makuuhalli joka siivotaan päivittäin karsinoiden tapaan. Pihattotarhasta on kesäaikaan käytössä ruohopohjainen (hevoslaidunnurmi) ranta-alue jossa riittää puuhaa ja purtavaa polleille. 

Pihatto sijaitsee tallirakennuksen yhteydessä joten hevosten käsittely ja hoitotoimenpiteet sujuvat helposti saman katon alla. 

Pihattomme ideana on yhdistää pihaton ja laumakasvatuksen edut sekä hevosten säännöllinen käsittely hyviä hevostaitoja noudattaen. Eri ikäiset, hyvätapaiset, sosiaaliset tammat ja ruunat ovat tervetulleita pihattoporukkaamme. 

Peruspakettiin kuuluu:

  • pihattopaikka sekalaumassa (tammat ja ruunat)
  • perusrehut: heinä, kaura, kivennäinen, talvella vitamiinilisät
  • mahdollisten omien lisärehujen syöttäminen tallissa 1 x päivä + 50€/kk (hevonen otetaan erikseen päivittäin karsinaan syömään lisärehut jolloin samalla peruskäsittely)
  • Otamme pihattomme sekalaumaan eri-ikäisiä, sosiaalisia tammoja. Pihattopaikan hinta on 350€/kk sis alv. 24% (vierotetut varsat ja alle 3-vuotiaat sekä oloneuvokset 300€)

Varsovan/varsallisen tamman/vierotettavan varsan talli/pihattopaikka 400€/kk: 

  • Karsinapaikka Histamiinin tallissa/pihatossa (tamma + maitovarsa)
  • karsinamahdollisuus esim. vieroitettaville/liikutettaville ja mahdollisuus olla myös pihattolaumassa toiveen mukaan
  • Perusrehut: esikuivattu säilöheinä/kuiva heinä, kaura, kivennäinen, suola
  • Valkuaisrehu tammalle/varsalle (Racing Protein)
  • Tarhaus pihattolaumassa tai erillisessä tarhassa 
  • Karsinan puhdistus ja kuivitus

Mahdollisuus ottaa myös toipilaita hevosia sopimuksen mukaan tallipaikalle. Lisäpalveluna saavatilla etukäteen sovitusti tarvittava hoito (esim. haavanhoidot, kävelytys, lääkitys).

Hevosen lyhytaikainen majoitus esimerkiksi omistajan loman aikana 15€/päivä omilla rehuilla. Sis. perushoidon, kuivikkeet, ruokinnan 3 x vrk, tarhauksen ja tarvittavan loimituksen.

histamiini.jpg