Hyvinvointipalvelut ryhmille

Mindfulnesshetki sisätiloissa

Menneisyys meni jo ja tulevaisuus on edessäpäin. Meillä on nyt vain tämä hetki. Missä mieli seikkailee tällä hetkellä? Pysähtyminen tähän hetkeen auttaa jäsentämään ajatuksia, tunnistamaan tuntemuksia ja tunteita sekä palauttaa meidät tietoisesti läsnä oleviksi.

Mindfulness tukee palautumista laskien sykettä, verenpainetta ja stressihormoonitasoja. Mieleen ja kehoon liittyvät harjoitukset aktivoivat paransympaattista hermostoa, joka auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Oman ryhmän midfulnesshetki voidaan rakentaa toivotun teeman ympärille päivän muuta ohjelmaa täydentäväksi.

Työyhteisön voimavalmennus mielelle

Missä teidän ryhmä on erityisen hyvä? Mitä potentiaalia tunnistatte toisistanne? Miten tunnistatte voimavarat itsessänne ja toisissanne? Mitä huikeaa teidän potentiaalista voikaan syntyä kun ne yhdistetään yhteisiksi voimavaroiksi?

Ratkaisukeskeisen psyykkisen valmennuksen menetelmin toteutettu työpajatyyppinen kokonaisuus nostaa esille vastauksia näihin kysymyksiin. Ohjelmassa on yhteisöllisyyttä vahvistavia toiminnallisia tehtäviä.

Green Care  -voimauttavia harjoituksia lähiluonnossa

Luonto tarjoilee eri vuodenaikoina erilaisia palauttavia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja tietoiseen läsnäoloon. Green Care toiminnossa lähdemme lähiluontoon luontoavusteisen menetelmärepun kanssa. Avaamme aisteja, maadoitumme, herättelemme luovuutta, liikumme tietoisesti, havainnoimme luontoa ja itseämme sen kautta. Ohjelmalle voidaan asettaa ryhmälle soveltuvia tavoitteita, joiden perusteella Green Care harjoitukset valitaan.