Koiran hoitosopimus

Histamiini Oy

Histamiini Oy hoitaa koiran sopimuksessa määritellyllä tavalla sopimukseen merkityllä aikavälillä. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan sekä siitä, että koiralla on Suomen Kennelliiton rokotussääntöjen mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja koiralla ei ole hoitojaksolle tullessaan tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja ja aikoja. Asiakas vastaa koiran hoitolalle tai muille eläimille aiheuttamista vahingoista ja niiden korvaamisesta. Hoitojakson hinnat löytyvät Histamiini Oy:n hinnastosta.

Hoitojakso alkaa pv + klo
Hoitojakso päättyy pvä/klo

Hoitolan tulo- ja hakuajat ovat arkisin 16-20 välisenä aikana. Mikäli tulo/hakuaikoihin tulee muutoksia, niistä tulee ilmoittaa viipymättä Histamiiniin. Koulutusten ja kotikäyntien aikataulujen vuoksi emme välttämättä pysty luovuttamaan koiraa ennalta sovitusta poiketen. Etusijalla ovat tällöin koulutusten aikataulut ja uusi tulo-/hakuaika sovitaan niiden puitteissa . Ilmoitetusta ajasta ylimenevä aika/hakijan odotusaika laskutetaan erikseen. Hoitovuorokausi tarkoittaa esimerkiksi ma klo 17- ti klo 17 välistä aikaa. Hoitovuorokausi alkaa sovitusta tuontiajasta ja päättyy seuraavan päivän vastaavaan aikaan. Yön yli tapahtunut hoito laskutetaan aina hoitovuorokautena vaikka koira tulisi illalla ja lähtisi seuraavana aamuna. Hoitovuorokauden ylittävä hoitoaika laskutetaan päivähoitohinnan mukaan (+ 2-6h) tai seuraavana hoitovuorokautena + 6h. Koirat ulkoilutetaan aamulla, iltapäivällä ja illalla. Hoitolassa ei ole täysiaikaista valvontaa koirien ollessa omissa huoneissaan. Huom! Mikäli koiraa ei tuoda/haeta sovittuna aikana (ilmoitukset muutoksista ajoissa) laskutamme odotusajasta koulutustuntihinnaston mukaisesti.

Koiran haltijan/hoitoon luovuttajan tiedot

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka

Hoitojakson hinta määräytyy Histamiini Oy:n voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Hoitojakso maksetaan Histamiini Oy:n tilille kun hoitopaikka on puhelimitse tai sähköpostilla varmistettu. Hinnasto löytyy osoitteesta: www.histamiini.fi

Koiran tiedot

Koiran virallinen nimi
Koiran kutsumanimi
Koiran rotu
Koiran sukupuoli ja ikä
Tunnistusmerkintä
Rokotusten viim. voimassaolopäivä
Terveydentila/mahdolliset krooniset sairaudet
Muuta koiran hoidossa huomioitavaa
Koiran luonne, mahdolliset pelot, arkuudet, agressiot (hoitojakso voidaan keskeyttää palveluntarjoajan toimesta mikäli koira käyttäytyy aggressiivisesti ihmistä kohtaan)
Koiran lääkitys, lääkkeet antotapa ja annostus

Histamiini Oy:n henkilökunnalla on tarvittaessa oikeus viedä koira eläinlääkärin hoitoon asiakkaan kustannksella. Asiakas vastaa kuljetuskustannuksista, eläinlääkärin hoidosta sekä lääkkeistä aiheutuvista kustannuksista. Henkilökunta pyrkii tavoittamaan omistajan aina hätätapauksissa. Suosittelemme kaikille koirille henkivakuutusta, vastuuvakuutusta, sekä eläinlääkärivakuutusta. Emme ota hoitolaan ihmisille missään tilanteessa aggressiivisia koiria tai eroahdistuksesta kärsiviä koiria.

Ruokinta

Ruokailut hoitojaksolla: Koirille tuodaan hyvinvointisyistä hoitojaksolle omat, koiralle tutut ruoat mukana. Myös raakaruokien säilytys on mahdollista. Voit halutessasi pussittaa hoitojakson ruoat pakastepusseihin valmiiksi annospusseiksi. Ruoka- ja juomakupit löytyvät Histamiinin puolesta.

Ruokintakerrat
Ruokatyyppi
Kuivaruoka kuivana
Kuivaruoka turvotettuna
Kuivaruoka + lisukkeet
Raakaruokinta (pakaste)
Lisätietoja koiran ruokinnasta annoskoot ja mahdolliset lisäherkut/puruluut*
Koiran mahdolliset ruoka-aineallergiat

Koiralle voi ottaa pieniä makupaloja mukaan hoitojaksolle. Mikäli omistajalle sopii niin voimme palkita koiraa lenkillä/arkipäivän askareissa/lisäaktivointina namipiilot juoksutarhaan etsittäväksi/nenätyöskentelyssä ruokajälki. Myös puruluita ja muita koiralle tuttuja herkkuja voi tuoda mukaan.

Hoito ja liikunta

Perushoito sisältää päivittäin kolme käyntiä juoksutarhassa. Koirat ulkoilevat juoksutarhoissa yksin tai huonetoveriensa kanssa. Toisilleen ennestään vieraita koiria emme laita tarhaan yhdessä. Koiran hoitoon luovuttaja tuo koiralle asianmukaiset ja kunnossaolevat ulkoiluvarusteet. Histamiini ei vastaa koiran varusteiden hajoamisesta tai sopimattomien varusteiden vuoksi aiheutuneista vahingoista.

Toiveet ulkoilun suhteen
Huomioitavaa ulkoilun suhteen
Miten koirasi suhtautuu muihin koiriin?
Koira voi nähdä/haistella muita koiria = viereisessä tarhassa voi ulkoilla koira samaan aikaan
Ulkoiluvarusteet (esim. takki tarvittaessa)

Lisäliikuntaa suosittelen koiran hyvinvoinnin vuoksi esimerkiksi kävelylenkki/ aktivointi /nenätyöskentely jokaiselle hoitovuorokaudelle. Hoitojaksolle tuodaan koiran omat, kunnossaolevat ulkoilutusvälineet (valjaat, panta, hihna, fleksi tms.) sekä aktivoinnissa/ koulutuksessa käytettävät palkkionamit

Hihnakävelyt/ metsälenkit
Perusulkoilut hihnakävelyinä 3krt/vrk +10?/vrk 5-10min/kerta
Perusulkoilut hihnakävelyinä 3krt/vrk tuplakesto + 20?/vrk
Lisälenkki 20min / 10e
Lisälenkki 45min / 20e
Aktivointi ja virikkeistäminen
Aktointileikit ja vapaa ulkoilu valvottuna kentällä 20min/10e
Nenätyöskentely Nose Work 30min / 20e
Nenätyöskentely verijälki 30min / 20e
Nenätyöskentely etsintä (esineet/namipiilot) 30min/20?
Koulutuspalvelut hoitojaksolla
Perustottelevaisuusharjoitus n. 10min 10?
Perustottelevaisuusharjoitus 2 x 15min/päivä 30?
Hihnakäytöskoulutus 3 x 10min 30?
Ohitusharjoitukset 2 x 15min 30?
Tarkennus hoitojakson lisäpalveluista esim. kuinka usein/monta kertaa tms.

Sopimuksen mukaiseen perushoitoon kuuluu perushygieniasta huolehtiminen sisältäen tarvittaessa kevytharjauksen (omat välineet mukaan), tassujen kuivauksen sekä oleskelutilojen päivittäissiivouksen.

Lähettäessäni tämän sopimuksen olen lukenut ja ymmärtänyt sopimuksen sisällön ja ehdot. Peruutus ja maksuehdot:Peruutukset yli 14vrk ennen hoitojakson alkua = ei maksua hoitojaksosta. Peruutus 14-7vrk ennen hoitojaksoa laskutamme 50% hoitojakson hinnasta ja peruutukset alle 7vrk laskutamme 100% hoitojakson hinnasta.Hoitojakso maksetaan ennen koiran saapumista hoitojaksolle. Koiria ei ole vakuutettu Histamiini Oy:n puolesta ja ne ovat myös hoitolajakson aikana omistajan vastuulla, suosittelemme kaikille koirille vakuutusta.

Histamiini Oy
http://www.histamiini.fi
Maksutapa vahvistetulle hoitojaksolle
Maksan itsenäisesti tilisiirrolla Histamiinin tilille FI84 1081 3000 1116 86 (viestiin koiran nimi + hoitojakson päivämäärät)
Lasku sähköpostiin